DAMN: veelzijdig Belgisch accessoiredesign

23/04/13 om 11:51 - Bijgewerkt om 11:51

Bron: Knack Weekend

Belgen staan bekend om hun creatieve visie en hun ingenieuze designs en de ontwerpsters achter DAMN vormen zeker geen uitzondering op die regel. Hun 3D-geprinte titanium diamanten zijn zowel veelzijdig als vernieuwend en daar zijn we bij Knack Weekend gek op.

DAMN: veelzijdig Belgisch accessoiredesign

Caroline Das en Kim Nivelle besloten met hun creaties in titanium en metaal hun bijdrage te leveren aan de reeds uitgebreide wereld der accessoires. Hun 3D-geprinte diamanten - verkrijgbaar in verschillende groottes- kunnen op zoveel manieren gedragen worden waardoor iedereen er zijn eigen interpretatie aan kan geven. Damn, zo handig.

Gebruik de Damn-diamant als dasspeld, schuif hem over je borstzakje zoals een leuke broche, gebruik hem om een sjaal te knopen of laat er de bandjes van je top mee kruisen op je rug: de mogelijkheden zijn eindeloos. De geometrische vorm geeft de Damn-producten een modern karakter terwijl de symboliek van de diamant eerder tijdloos is. Voor hem of haar, jong of oud, als sieraad of praktisch hulpstuk: de 3D-creaties van Damn zijn multi-inzetbaar. Horen wij daar iemand "moederdag" fluisteren? (KS)

Onze partners