Belgisch juwelenlabel Diamanti Per Tutti opent tweede pilot store in Gent

26/03/15 om 15:07 - Bijgewerkt om 15:07

Goed nieuws voor de fans van het juwelenmerk Diamanti Per Tutti. Na Antwerpen krijgt ook Gent een pilot store van het label. De juwelen van Diamanti Per Tutti worden stuk voor stuk vervaardigd met echte, conflictvrije diamanten.

Belgisch juwelenlabel Diamanti Per Tutti opent tweede pilot store in Gent

Pilot store van Diamanti Per Tutti in Gent © .

Diamanti Per Tutti legt het accent op betaalbare, tijdloze juwelen met echte diamanten. Alle diamanten hebben een echtheidscertificaat en zijn conflictvrij. Diamanti Per Tutti neemt elk seizoen een gastontwerper in de arm. Via deze samenwerkingen wil het Belgische label uiteenlopende persoonlijkheden de kans geven om hun creativiteit in de spotlight te zetten. De frisse kijk van zo'n gastontwerper, daagt het label uit om technische grenzen af te tasten in de ontwerpen. Deze zomer ging het label in zee met de bekroonde zilversmid Nedda El-Asmar.

Diamanti Per Tutti opende eind 2013 een pop-up in het centrum van Antwerpen. Hun winkel sloeg aan en in 2014 opende Diamanti Per Tutti een eerste pilot store in de Antwerpse Modebuurt. Met Gent voegen ze daar een tweede boetiek aan toe. Voor de inrichting deed het Antwerpse label, net zoals voor hun shop in Antwerpen, beroep op Gents interieurvormgever Jean-Pierre Detaeye.

Het label is ook verkrijgbaar in meer dan 60 multimerkenboetieks en op hun eigen webshop www.diamantipertutti.com.

Praktisch

pilot store in Gent

20 Walpoortstraat

(LP)

Onze partners