5 tips van Hollywoodstylisten om slanker te lijken

© thinkstock

De meest gewilde Hollywoodstylisten verklappen hoe je door je juist te kleden slanker kan lijken.

Bij Refinery29 vroeg men de grootste en meest gewilde stylisten naar hun kledingtips om slanker te lijken. Aangezien we allemaal wel een vleugje Hollywood kunnen gebruiken en het druilerige weer niet aanzet tot een dieet met koude salades delen we hun geheimen ook met jullie.

Nicole Chavez Kleedt sterren als: Rachel Bilson, Scarlett Johansson, and Catherine Zeta-Jones.
Haar geheim: “Een monochroom silhouet van kop tot teen is een modebewuste en tegelijk tijdloze manier om langer en dus slanker te lijken. Wanneer er maar een kleur te zien is trekt niets de aandacht en wordt het lichaam niet visueel opgebroken.”

Cher Coulter Kleedt sterren als: Kate Bosworth, Elizabeth Olsen, and Rosie Huntington-Whiteley.
Haar geheim: “Kleine strakke prints kunnen soms echt helpen. Je kijkt eerst naar het patroontje in detail vooraleer je het hele lichaam in je opneemt”

June Ambrose Kleedt sterren als: Zoe Saldana, Garcelle Beauvais, Kim Cattrall, Alicia Keys en heeft haar eigen VH1 porogramma Styled By June.
Haar geheim: “Slechts weinig mensen hebben echte curves en dat gewilde zandloperfiguur. Gelukkig is er de peplum die je meteen een mooie taille geeft en de illusie van breed en smal creëert. Mensen met (de illusie van) een smalle taille worden doorgaans ook slanker geschat”

Johnny Wujek Kleedt sterren als: Katy Perry and Nicki Minaj.
Zijn geheim: “Het ìs geen geheim: corrigerend ondergoed”

Shirley Kurata Kleedt sterren als: Zooey Deschanel, Miranda July, as well as styling the Rodarte runway presentations.
Haar geheim: “Alles wat de taille accentueert is perfect. Bijvoorbeeld een typische jaren vijftig jurk die nauw aansluit aan de borst en taille maar wijder uitloopt ter hoogte van de heupen. Roklengtes mogen overigens nooit over de knie komen of je lijkt voller.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content