ZONDER RISICO

11/08/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 12:01

categorie

Herkenbare hedendaagse gastronomie

keuken 7

decor 7

comfort 7

service 7

prijs/kwaliteit

geproefde menu 7

Argendael opende de deuren in april 2008. De naam verwijst naar het nabijgelegen bos. Door betaalbare maandmenu's en een vlotte en positieve benadering van de klanten, trok de zaak volk vanaf de eerste dag. De bereidingen die de jonge chef-kok Ludovic Ghyselen tevoorschijn tovert, zijn herkenbaar en smakelijk. De basis zijn klassiekers uit de Franse en Belgische keuken, die op een moderne en speelse manier worden gepresenteerd. Voor het restaurant is een ruime parking. Je komt binnen...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners