Winnaars culinair referendum

19/09/07 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:25

De lezers van Weekend Knack beantwoordden massaal onze oproep om te stemmen voor hun voorkeursrestaurants. Zij kozen hun favorieten in vier categorieën : het meest trendy eethuis, de beste Belgische keuken, de beste prijs-kwaliteitverhouding en de fijnste inventieve gastronomie. Een portretje van de bekroonde restaurants.

HET MEEST TRENDY RESTAURANT

Nez Rouge ligt aan het Neusplein in Antwerpen, kwam in de plaats van Centre Ville en is 's avonds te herkennen aan de rode gevelverlichting. Met Nez Rouge zet eigenaar en chef-kok Frank Hermes een degelijk en vlot restaurant in de markt, waar wordt gewerkt met correcte producten. Frank Hermes is geen onbekende in het Antwerpse horecawereldje. De kok werd gevormd in de Schone Van Boskoop in Boechout en was vijf jaar lang souschef in het druk bezochte Antwerpse eethuis De Kleine Zavel. In zijn eigen restaurant kiest hij voor mediterrane gerechten met exotische specerijen en veel groenten. De muziek staat zacht, zodat er rustig gebabbeld kan worden. De inrichting is modern met rood als terugkomende kleur. Vanuit de eetzaal heb je zicht op het keukengebeuren of kijk je via de grote vensters de straat in.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners