Welsh lamsvlees in bladerdeeg

© Frédéric Raevens

VOOR DE VULLING:

500 g Welsh lamsvlees-gehakt, 40 g wortelen in brunoise, 20 g fijngehakte sjalotten, 50 g champignons in blokjes gesneden, 20 g pistachenoten, 1 pakje bladerdeeg, 1 eidooier, peper en zout.

VOOR DE SAUS:

100 g Griekse yoghurt, 10 g honing, platte peterselie, zout, peper, ras el hanout.

Fruit de wortelen en sjalotten en voeg de champignons toe. Kleur het lamsvlees en meng alles, voeg op het einde nog de verbrijzelde pistachenoten toe. Breng op smaak. Laat 30 minuten afkoelen in de koelkast. Vul het bladerdeeg met de vulling, sluit af met de eidooier. Zet 30 minuten in de oven op 200°C.

Meng alle ingrediënten van de saus en laat rusten in de koelkast. Dresseer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content