WEEKEND.BE

© ISTOCK

Inspiratie voor onder de boom, rond en op de feestdis.

Wat mag ik nog kopen?

Gaan winkelen is vandaag complexer dan ooit. Wat betekenen al die labels in je kleding of op voedingsproducten en zijn ze wel even betrouwbaar? Waarom zou je afzien van goedkope ketens als heel wat dure merken evengoed in louche sweatshops produceren? Weet je eigenlijk wel wat er op je bord ligt of wat je op je huid smeert? Is bio beter of ga je voor organic, en wat is nu eigenlijk het verschil? Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen wel bewuster wil consumeren, maar dat we gewoon niet weten hoe. Ontdek daarom onze gids bewust consumeren de hele maand december op knackweekend.be

Op het menu: feestrecepten

Laat ons er geen doekjes om winden: het eindejaar draait om eten. Veel eten, lekker eten en nadenken over wat je nu in godsnaam moet klaarmaken om te eten. Dat laatste probleem helpt weekend.be uit de wereld met een bundeling van de beste feestrecepten voor het aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, evenals ideeƫn voor mensen met speciale dieetvoorkeuren. Het eindejaar alcoholvrij, glutenvrij, zoutarm, vegan of raw doorbrengen? Bij ons doe je inspiratie op. Zo goed als al je andere euvels verdwijnen met een elastische tailleband.

Het positieve jaaroverzicht

Het voorbije jaar ‘het slechtste jaar ooit’ noemen is haast een even grote traditie als goede voornemens maken bij de start van een nieuwe kalender. En hoewel 2017 ons Donald Trump, terreur en verregaande discussies over racisme en seksisme bracht, is het betreuren van de voorbije twaalf maanden allesbehalve bevorderlijk voor de feestvreugde. Op weekend.be laten we vijf mensen aan het woord die hun licht laten schijnen op 2017, en ons een boodschap van hoop (en gratitude) brengen voor het nieuwe jaar.Volg ons ook via facebook @knackweekend Instagram @knackweekend

Als Knackabonnee heb je gratis toegang tot alle onlineartikelen, inclusief onze pluszone

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content