Wat ligt er nu weer in mijn bord?

02/01/08 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:25

Wat staat er ons aan culinaire verrassingen te wachten in 2008 ? Het negende congres 'Lomejordelagastronomia' in San Sebastian presenteerde een voorproefje. Ook Belgische chefs klommen op het podium.

Als je wilt weten wat de toekomst op culinair gebied te bieden heeft, dan is het culinaire congres Lomejordelagastronomia in het Spaanse San Sebastian dé plaats om informatie op te doen. De negende editie had plaats van 19 tot 22 november 2007 in het Palacio Kursaal en werd bijgewoond door een vijfduizend creatieve koks uit alle hoeken van de wereld. De belangrijkste afgevaardigden van 'het nieuwe speelkoken' toonden op het podium hun laatste uitvindingen voor een nokvolle zaal. Ook België was deze keer goed vertegenwoordigd met presentaties van Sang Hoon Degeimbre (L'Air du Temps) en Roger van Damme (Het Gebaar). En Felix Alen (Hof te Rhode) had de opdracht om op het podium het gebruik van MyCryo te demonstreren, een vetstof van Barry Callebaut.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners