Visser wordt kok

23/06/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 12:01

categorie veredeld eetcafé

keuken: 8

decor: 7

comfort: 7

service: 6,5

prijs/kwaliteit geproefde menu: 7

Sommige chefs voelen zich geroepen om culinaire vernieuwing te brengen, andere koks zijn minder artistiek aangelegd en scheppen voldoening uit een juiste interpretatie van de traditionele keuken. De eerste categorie beschouwt koken als een kunst, voor de tweede groep is koken een ambacht. Traditionele gerechten zijn cultuurdragers, de bereiding is gebonden aan regels en vraagt vakmanschap. Wij aten in praat- en eetcafé 't Pakhuis traditioneel en supersmakelijk en waren met stomheid geslagen toen wij vernamen dat de chef niet uit het beroep ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners