Verse vis tegen bodemprijzen

04/03/09 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

Categorie visbar

Keuken 7 Decor 7

Comfort 6 Service 7

Prijs/kwaliteit geproefde menu 8

De metropool aan de Schelde, waar in de periode van de fusion kitchen het cross-culture cooking hoogtij vierde, is daarna, culinair gezien, ingedommeld. Gelukkig is er Fiskebar. De visbar werd in 2007 in de markt gezet volgens een concept van de Deen Nikolaj Kovdal. Hij had Café Paris in Hamburg onder zijn beheer en belandde, op doorreis met zijn vriendin, de Duitse modeontwerpster Anja Austa, in Antwerpen. De twee waren op slag verliefd op de stad. Anja Austa opende een modewinkel in de Kloosterstraat. Nikolaj Kovdal vond dat An...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners