Verrassend verrukkelijk

27/01/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

categorie

modieuze gerechten in een modieus decor

keuken 8

decor 7,5

comfort 7

service 7,5

prijs/kwaliteit

geproefde menu 8

Eethuis Cuchara opende op 12 november 2009 en liet onmiddellijk van zich spreken. Dat komt omdat het restaurant in de markt werd gezet door Jan Tournier. Deze 28-jarige kok is niet de eerste de beste. Hij leerde de basis van de kookkunst van Gert Jan Raven in het Antwerpse Hiltonhotel en was drie jaar, tot de dag voor de opening van zijn eethuis, rechterhand van Roger van Damme van Het Gebaar. Iemand met een dergelijke opleiding is in staat om culinair vuurwerk te lanceren. Jan Tournier heeft echter ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners