Verfijnd en toch toegankelijk

02/09/09 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

Categorie gastronomisch eethuis zonder pretenties

Keuken 7,5 Decor 7

Comfort 7 Service 8

Prijs/kwaliteit geproefde menu 8

Om een of andere reden is in Limburg het culinair jong talent met een eigen zaak eerder dungezaaid. Het is dan ook begrijpelijk dat wij erbij zijn als er goed getrainde, trappelende veulens op de renbaan verschijnen. Kok Raf Theuwis opende drie maanden terug De Plastron. Hij werd geruggensteund door Frank Loncke, een financier uit de bouwsector, die in zijn kwaliteiten gelooft. Theuwis heeft alle zeilen bijgezet en is in de opstartperiode zeven dagen op zeven open. Hij mikt met zijn à-la-carterestaurant op een plaatsje aan de bovenkant. Om dit te realiseren werd een voormal...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners