VALLENDE STERREN

28/03/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 10:25

Dit had ik nog nooit gehoord : een restaurant dat een balletdanser engageert om de obers te tonen hoe ze met zwier tussen de tafels moeten laveren. Het bestaat, echt waar. In New York. Het gebeurde - als ik The New York Times mag geloven - bij de opening van restaurant Per Se. Dat is een bijhuis van chef Thomas Keller, die met The French Laundry in Californië tot de top van de wereld wordt gerekend. Bij Per Se is het dus niet per se goedkoop eten. Met een gemiddelde rekening per hoofd van 851 dollar (798 euro) is Per Se het derde duurste restaurant ter wereld (na Sublimotion op Ibiz...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners