Turkse verfijning

28/04/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

categorie: 'beter' Turks restaurant

keuken: 7

decor: 7

comfort: 7,5

service: 7

prijs/kwaliteit geproefde menu: 7

Miljoenen mensen, vooral uit de gebieden waar zich vroeger het Ottomaanse rijk uitstrekte (van Oostenrijk tot Jemen), eten regelmatig Turks zonder dat zij zich dat realiseren. De Turkse keuken is namelijk niet alleen verweven met de Griekse en de Arabische manier van koken maar ook met keukens daarbuiten. Sinds 17 januari is Vlaanderen rijk aan een 'beter' Turks eethuis, waar de Ottomaanse keuken in al haar glorie wordt opgediend. SevenHill is te vinden in Kasterlee. Het Kempense dorp, dat in 2008 werd verkozen tot...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners