Toekomstkeuken

20/01/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

Technologie gekoppeld aan ecologisch besef. Dat is de verrassende 'pairing' waarmee de tweede editie van het culinaire seminarie The Flemish Primitives op 8 februari in Brugge uitpakt. Het wordt een van de gastronomische topevenementen van het jaar.

In gastronomische kringen wordt vandaag wel eens gezegd dat er te veel congressen zijn, dat er te weinig vernieuwing is en dat 'celebrity chefs' almaar dezelfde show opvoeren. Voor de sponsors van dergelijke evenementen is de keuze verre van makkelijk. Toch zijn er volgens een van de belangrijkste onder hen maar drie echte topevents : Madrid Fusion in Spanje, Star Chefs in New York en... The Flemish Primitives in Brugge.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners