'Teacakes' met citroen, blauwe bessen en amandelen

09/01/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 08/01/18 om 11:27
Uit Knack Weekend van 10/01/18

We noemden dit gebak bij Ottolenghi altijd teacakes. Er is geen enkel verband met de traditionele broodachtige cakejes met rozijnenvulling die worden geroosterd en met boter besmeerd - het heeft meer te maken met het feit dat ze verschrikkelijk lekker smaken bij een kop thee. We maken ze in muffinvormpjes - zonder een papieren vormpje erin, zodat de randen mooi glad en recht blijven - en storten ze op een taartrooster voor we ze met glazuur bedruipen. Omgekeerde muffins klinkt echter een stuk minder elegant dan teacakes, en ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners