Selecte bistro

28/10/09 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

Categorie : zuiders eethuisje voor mensen met geld

Keuken : 8

Decor : 8

Comfort : 7,5

Service : 7

Prijs/kwaliteit geproefde menu : 7

Uit respect voor de Italiaanse streekkeuken en ook en vooral om eten op tafel te hebben voor haar vijf kinderen, begon moeder Graziella Anzalone twintig jaar geleden met een eenvoudig eethuisje in een allochtone buurt. Samen met haar kinderen Nadia en Giovanni werd de zaak uitgebouwd tot een intieme en sfeervolle bistro, waar alles afgestemd is op mensen met niveau. Op de borden komen smakelijke transalpijnse streekgerechten, met zorg bereid uit de beste producten. Aan deze klasse en verfijning hangt een prijskaartje. Die gepeperde prijzen zorgen voor een natuurlijke selectie van de gasten. Mocht zich per vergissing toch iemand met ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners