NIEUWKOMER MET TOEKOMST

08/12/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 12:02

CATEGORIE MODERNE GASTRONOMIE ZONDER EXTREMEN

KEUKEN 7,5

DECOR 7,5

COMFORT 7,5

SERVICE 7,5

PRIJS/KWALITEIT GEPROEFDE MENU 8

In onze rubriek Tafelen krijgen nieuwkomers met potentieel voorrang. Een duwtje in de rug kan helpen als je, zoals Frédéric Helsen en Wendy Van Loon, je centjes en die van de bank hebt geïnvesteerd in een eigen restaurant. Alle begin is moeilijk : je moet op korte tijd naam en faam maken om klanten over de vloer te krijgen die het mogelijk maken de kosten te betalen en de lening af te lossen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners