Met kennis van zaken

06/02/08 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:25

Nu Johan Thys het kunststofbedrijf dat hij heeft grootgemaakt verkocht heeft, hoopt hij eindelijk wat meer tijd voor de kookkunst te hebben. Johan werkt nu als consultant voor grote en middelgrote bedrijven om strategieën te bepalen en nieuwe organisaties op te zetten. Als raadgever kan hij zijn dag beter indelen. Zijn vrije tijd gaat naar de familie en naar koken, zijn grote hobby. Johan is aanhanger van de nieuwe Spaanse keuken. De hobbykok slaagt erin om via nieuwe technieken kaviaar van komkommer en meloen te maken, en presenteert warme en koude espuma's of 'sferische' dooiertjes van mango.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners