KOKS EN WETENSCHAP

07/10/09 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

Het eerste culinair seminarie 'The Flemish Primitives' begin dit jaar was een knaller. De tweede editie van deze multidiciplinaire voedselshow met de grootste chef-koks en de laatste smaken belooft even boeiend te worden.

Het International Food Pairing Seminar,The Flemish Primitives 2009, dat op 5 januari plaatsvond in een tot de nok gevuld Concertgebouw in Brugge, was zo'n succes, dat de organisatoren besloten om begin volgend jaar met een tweede uitgave te komen. Duizend betalende bezoekers, die enthousiast en met een hoofd vol nieuwe kennis naar huis gingen, tevreden sponsors die zo goed als allemaal voor een tweede keer instappen (AB Inbev, Belcolade, Unilever, Jules Destrooper, Verstegen, Nespresso, Stichting Duurzame Visserij Ontwikkeling, Messer, Firmenich enz.), veel opbouwende kritiek en honderdveertig artikels in de pers, die Brugge en de Belgische gastronomie internationaal in de schijnwerpers zetten. De balans was over de hele lijn positief.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners