Kerstmarkt 2.0

© GF

Voor wie onwel wordt door alleen nog maar te denken aan plastic bekers met dampende glühwein, kerstmutsen en Mariah Carey door de speakers: gezellige alternatieven voor de reguliere kerstmarkt.

YOU&ME and everybody else, 9-10 december, Mechelen

Met vijf jaar pop-upervaring hebben de dames van YOU&ME and everybody else een scherp oog ontwikkeld voor mooie handgemaakte geschenken. In Mechelen toveren ze een oude apothekerswinkel om tot een tijdelijk geschenkenparadijs. Wij lopen alvast warm voor de keramiek van Inge Goossens en Clay Club, die op geen enkele feesttafel zal misstaan.

you-me.be

A Very Jolly Market, 9 december, Antwerpen

Ondergetekende organiseert samen met de Londense chef patisserie Michelle Woods een markt die zal overlopen van de food artisans. Denk aan heerlijke pickles, geïnfuseerde oliën, pasta van heirloom granen, bean-to-bar chocolades en wilde fermenten. Om onmiddellijk op te eten of om in te pakken en onder de boom te leggen. Ter plaatse ook hapjes, winterse ijsjes en cocktails van Bosbar.

hetbos.be

Supermarket, 16-18 december, Vilvoorde

In co-workspace Firma vind je het laatste weekend voor kerst een supermarkt om u tegen te zeggen. Met keuze uit de mooie doosjes Belgische speculaas van Maison Dandoy, delicate vermout uit eigen land, handgemaakte granola, kruidige limonades en nog veel meer, scoor je hier het perfect eetbare kerstgeschenk. Je dorst lessen doe je met de Deense speciale biertjes van brouwerij Mikkeler, die speciaal voor de gelegenheid te proeven zijn.

workatfirma.be

Kerstmarkt 2.0
© GF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content