Inventieve keuken aan de taalgrens

01/12/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 12:01

categorie: moderne gastronomie

Keuken: 7,5

Decor: 7,5

Comfort: 7,5

Service: 7,5

Prijs/kwaliteit: 8

De Waalse kok Olivier Massart is voor gastronomen die vernieuwing nastreven een rijzende ster. Zijn restaurant bevindt zich in Juprelle, op een steenworp van de taalgrens en op een boogscheut van Luik. Pas na aanbellen gaat de deur van het slot : dat is een kwestie van veiligheid en een manier om de mensen persoonlijk en hartelijk te ontvangen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners