Het kaashart van Puglia klopt in Gent

21/11/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 17/11/17 om 11:20
Uit Knack Weekend Regionaal van 22/11/17

Massimo Di Bisceglie werd, zoals de naam suggereert, geboren in de stad Bisceglie aan de Adriatische Zee. Deze Italiaanse Gentenaar schreef zich in aan de lokale hotelschool, ging aan de slag in de horeca en opende met zijn broer in Gent restaurant Pinocchio. Heimwee deed hem terugkeren naar zijn geboortestad, waar hij Pasquale Perina ontmoette, derde generatie kaasmaker in de familie. Samen werden plannen gesmeed om in Gent een delicatessezaak met kaasatelier te beginnen. In april 2016 opende de deuren van Cuore di Puglia (het hart van...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners