HET BESTE VAN DE DIJK

29/09/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 12:01

categorie moderne gastronomie - keuken 8 - decor 7,5 - comfort 7,5 - service 7 - prijs/kwaliteit geproefde menu 7,5

De piepjonge kok Floris Panckoucke is de culinaire hoop van Oostende. In de Oostendse horeca is het vaak onrustig. Restaurants komen en gaan. De blijvers zijn de eethuizen met conservatieve benadering. Wil je er als horecaondernemer iets speciaals doen, dan begeef je je op glad ijs. Guido Dammekens heeft ervaring zat. Hij begon in 1981 met tearoom en restaurant Savarin en verhuisde tien jaar later naar de huidige locatie. Savarin wist als klassiek en chic dijkrestaurant een reputatie op te bouwen. Savarin is min of meer verbonden aan...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners