In deze tien pop-ups kan je terecht voor originele kerstgeschenken

Flash Shop © .

De drukke winkelstraten vermijden tijdens de kerstgekte? Deze winkels met originele geschenken openen tijdelijk hun deuren.

BLOS & DTAIL

Six Edges & St. Vincents
Six Edges & St. Vincents

Natuurlijke beautyproducten voor een gebalanceerde verzorging, dat is het handelsmerk van Kim Maes van Blos. Collega Stephanie Ceulemans verkoopt handgemaakte spulletjes en juwelen die dankzij hun natuurlijke materialen een unieke touch aan je interieur geven (tot 31 december).

Havermarkt 12, Hasselt

SHOP TILL YOU POP

Leerbewerkster Marlies Davans, modelabel Eva-Maria, ontwerpster Mieke De Maeyer (Studiomie) en Paulien Verhaest van Blommm slaan de handen in elkaar voor een op-en-top Belgisch boetiekje tijdens de feestperiode (tot 16 december). Oude Houtlei 2, Gent

UNIK

Functionele hulpmiddelen met een esthetische touch, daar zet onderneemster Yannic Verlinden op in. Omdat mensen met een beperking ook recht hebben op mooie – maar praktische – keukenspullen en verzorgingsproducten (zaterdag 22 december).

Statielei 73, Mortsel

Shop Till You Pop
Shop Till You Pop

FLASH SHOP

Ideaal voor wie last minute nog een origineel geschenk wil bemachtigen. Deze Antwerpse pop-up verzamelt een groot aanbod aan handgemaakte objecten, fijne juwelen, toffe interieuritems en leuke hebbedingen, kortom design voor iedereen (tot 30 december).

Kloosterstraat 23, Antwerpen

DANIËL OST & FRIDAY

In de pop-up van bloemenhuis Daniël Ost kun je terecht voor handgemaakte kerstornamenten en feestelijke boeketten. Compagnon Friday voorziet daarnaast potentiële outfits met gedurfde patronen en silhouetten (tot 31 december).

Kustlaan 255, Knokke

SIX EDGES & ST. VINCENTS

Een shop-in-shop noemt Six Edges het tijdelijke hoekje in de Antwerpse conceptstore St. Vincents. De volledige wintercollectie van de Belgische webshop – mutsen en sjaals incluis – zal er verkocht worden in kerstsfeer (van 6 tot 16 december).

Kleine Markt 13, Antwerpen

BLOS & DTAIL
BLOS & DTAIL

A Better Blend

Op zoek naar fijne cadeaus van Belgische ondernemers? Dan loont het de moeite om een bezoekje te brengen aan Antwerpen, waar je nog de hele maand december terecht kan bij de pop-upshop A Better Blend. Bezielsters Anouk Taeymans en Sophie Peelman pakken dit jaar uit met een selectie van vijftig inspirerende lmerken. Enkele bekende namen zijn Luxury for Men, STRØM, Rainpharma, Natural Self, Eva Mouton en Comme les Loups. De rest ontdek je ter plaatse (nog tot en met 31 december).

Beddenstraat 2, Antwerpen (in het vroegere pand van Habitat), abetterblend.be

In deze tien pop-ups kan je terecht voor originele kerstgeschenken

Sportieve start

Wie ‘meer sporten’ steevast op het lijstje met goede voornemens neerpent, is bij 42/54 aan het juiste adres. Het merk van gewezen atleten Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo slaagt erin om functionaliteit en esthetiek feilloos te combineren. In de pop-upshop kan je trouwens niet alleen terecht voor wintersportoutfits, je ontdekt er ook de zomercollectie. Zo heb je echt geen excuus meer om die goede voornemens niet vol te houden (van 13 tot 16 december).

IJzerenwaag 1, 2000 Antwerpen, 4254sports.com

Mosaert

De kerstkoorts is in het land en daar willen ook Paul Van Haver en zijn vriendin Coralie Barbier een graantje van meepikken. Met hun label Mosaert brengen ze een mini-kerstcollectie op de markt. Online zijn de kledingstukken intussen de deur uit, maar van vrijdag tot zondag zijn er nog een aantal exemplaren te koop in de pop-upshop op het Stefaniaplein in Brussel.

Stefaniaplein, 1050 Elsene, Mosaert.com

Go as u.r.

In deze tien pop-ups kan je terecht voor originele kerstgeschenken

Het Belgische mode- en beautymerk Go as u.r. heeft de handen in elkaar geslagen met #SheDIDIT, een platform dat ondernemende vrouwen met diverse roots samenbrengt. Het resultaat is een pop-upkerstmarkt waar je verrassende cadeautjes van Belgische makelij shopt. Voor of na je kerstinkopen kan je ook binnenspringen bij de Empower Up talks voor een kijkje in het leven van de aanwezige zakenvrouwen (van 14 tot 16 december).

Go as u.r pop-up, Everdijstraat 8, 2000 Antwerpen, goasur.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content