Hedendaagse tendensen

09/07/08 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:25

Roland Bodson is een zelfstandige met passie voor koken en gastronomie. Hij heeft juist zijn getuigschrift voor kok behaald en leerde de basiselementen, maar heeft zijn twijfels over het niveau van de opleiding. Het studieplan dat de overheid oplegt, staat ver van wat er vandaag op het bord komt. Kookdemonstraties in de keuken van gereputeerde chef-koks vindt hij verrijkender. Roland Bodson volgde veel kooklessen van de Weekend Knack Kookclub en organiseerde zelf een kookles over nieuwe keukentechnieken in Spanje bij de chef-kok van Commerce 24 (Carlos Atellan).
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners