GEWOON OP EEN ONGEWONE MANIER

20/10/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 12:01

categorie : modern eethuis met verzorgde keuken

keuken : 7,5

decor : 7

comfort : 7

service : 7

prijs/kwaliteit geproefde menu : 8

Een souschef uit een bekend restaurant die voor zichzelf begint, dat wekt belangstelling op. Deze keer is het de 34-jarige Frédéric van Quaethem, die zijn baas Geert Van Der Bruggen van De Lijsterbes verliet om samen met zijn vriendin op eigen vleugels verder te gaan. De twee openden Bresca ( honingraat), een hedendaags restaurant in een rijtjeshuis in Kerksken.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners