Eten uit de natuur

22/09/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 12:01

We trokken de natuur in met de uiterst beminnelijke René Redzepi, chef-kok van Noma in Kopenhagen, dat onlangs werd uitgeroepen tot het Beste Restaurant ter Wereld. Met de kruiden die we er plukten, bereidde hij ons vier gerechten.

Noma in Kopenhagen werd door een internationale groep journalisten, in opdracht van Restaurant Magazine, gekozen tot Beste Restaurant van de Wereld. Wanneer je dan de gelegenheid krijgt om met de chef-kok ervan de natuur in te trekken om eetbare wilde kruiden te plukken, dan zorg je dat je op tijd bent. Vooral in Scandinavië, waar men de gewoonte heeft om vroeg te komen, op de hoek van de straat te wachten, om precies op de afgesproken tijd tevoorschijn te komen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners