Eten in een burgerpaleis

25/11/09 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

Categorie : gastronomie in historische omgeving

Keuken : 6

Decor : 7

Comfort : 7

Service : 6,5

Prijs/kwaliteit geproefde menu : 6

De hoogste concentratie jong keukentalent vind je in West-VIaanderen. Dat heeft te maken met de beroepsscholen Ter Duinen in Koksijde en Ter Groene Poorte in Brugge, die erin slagen getalenteerde jonge elementen aan te trekken om ze, via een gericht educatief pakket en interessante stages, goed voor te bereiden op de toekomst. West-Vlaanderen beschikt ook over een potentieel aan lekkerbekken die de ontwikkelde zintuigen en de middelen hebben om op niveau culinair te genieten. Westtoer, het provinciebedrijf voor...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners