En toen kwam de crisis...

01/04/09 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

Keuken 8,5 Decor 7,5

Comfort 7,5 Service 7,5

Prijs/kwaliteit geproefde menu 8,5

Dave De Belder is vooraan in de dertig. Hij kreeg een beroepsopleiding aan de PIVA en trok naar Nederland, waar hij acht jaar bij de top werkte (Jonnie Boer, Kranenburg, Ron Blauw), en naar Spanje waar hij aan het fornuis stond bij Jean-Luc Figueras. Twee jaar terug begon Dave voor zichzelf in de Antwerpse Wolstraat, op de plaats waar voorheen restaurant La Rucolla was. Hij ontpopte zich in een mum van tijd tot een van de vertegenwoordigers van 'het nieuwe speelkoken' - de woorden 'moleculaire keuken' durft hij zelf ni...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners