EEN STER OP HET STRAND

24/01/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 10:25

Lido 84 is niet zomaar een restaurant op de oever van het Gardameer. Nadat het in handen was gekomen van de Camanini's groeide het in geen tijd uit tot een van de topadressen van de Italiaanse keuken. Grote chefs vertellen graag hoe lekker ze er hebben getafeld.

Het internationale webmagazine Identità Golose, dat jaarlijks een gerenommeerd gastronomisch congres houdt in Milaan, vroeg midden december 2016 aan 101 Italiaanse en internationale journalisten wat hun favoriete gerecht van 2016 was. Twee weken later werden de resultaten bekendgemaakt. Nummer één, met een ruime voorsprong, was een traditioneel pastagerecht uit de streek van Rome, de rigatoni cacio e pepe, maar dan wel Riccardo Camanini's versie, bereid in een varkensblaas.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners