Een nieuwe wind

16/01/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 12/01/18 om 11:07
Uit Knack Weekend van 17/01/18

Sinds hij met Va Doux Vent een ster veroverde, heeft Stefan Jacobs duidelijk de wind in de zeilen. Met verrassende concepten bouwt hij verder aan zijn eigen stijl, in afwachting van zijn restaurant in Ernage.

"Sinds ik ben afgestudeerd, heb ik geen receptenboek meer in handen gehad. Het zou mijn verbeelding te zeer afremmen. In plaats daarvan laat ik me inspireren door mensen. Ik praat veel met producenten. Mensen die met hun handen in de grond woelen, hebben een ander contact met voedsel", aldus Stefan Jacobs toen hij nog in Va Doux Vent werkte. Pas 24 was hij, toen de gelauwerde chef al van zich deed spreken. Hij had dan ook...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners