Een genie in de keuken

19/06/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 15/06/18 om 09:02
Uit Knack Weekend van 20/06/18

Mocht er ooit een gerecht naar mij worden genoemd - zoals carpaccio, of pêche melba - zou ik dan niet verwachten dat het iets lekkers is? Daaraan moest ik denken toen ik het recept las voor sole Picasso, een gepaneerde, gebakken zeetong, waarover een blik ananas, druiven en aardbeien wordt uitgestort, en waar ook tomaat, gember en banaan aan te pas kwam. Het was een van die bereidingen die in de jaren zestig en zeventig op de kaart van chique restaurants prijkten en die perfect illustreren hoe triest het was gesteld met de gastronom...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners