Een 10 voor sfeer

12/09/17 om 21:00 - Bijgewerkt om 14:03
Uit Knack Weekend Black van 13/09/17

Restaurants zonder couverts en couverts zonder restaurant; het is ongetwijfeld de grootste foodtrend van 2017. In alle grote steden in Europa zijn fietsende jongeren met een frigobox op de rug in amper een jaar tijd even vanzelfsprekend geworden als de tram die voorbijraast. Je kunt als restaurant een beperkt aantal couverts hebben en toch veel mensen bedienen via deze aan-huisleveranciers. Maar net zo goed hoef je vandaag geen restauranteigenaar te zijn om eten te serveren. Pop-uprestaurants komen en gaan, vaak op leuke, verrassende locaties. Ik zat deze zomer achtereenvolgens langs het water, in een s...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners