DREMPEL VERLAAGD

10/11/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 12:01

categorie

moderne

brasserie

keuken 7

decor 7,5

comfort 7

service 6,5

prijs/kwaliteit

geproefde menu 6,5

Kok Gaëtan Colin maakte van zijn gastronomisch restaurant Jaloa aan het Sint-Katelijneplein een kosmopolitische brasserie. Jonge stadsbewoners, zakenmensen en toeristen : iedereen houdt van Jaloa Brasserie. De inrichting kreeg wat meer kleur en de tafelkleden maakten plaats voor lederen tafellopers. Wat bleef is het mooie terras binnen de ommuurde binnentuin. De gerechten op de spijskaart werden vereenvoudigd en de prijzen daalden, maar het is er nog nie...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners