NAGELLAK IS WEER IN EN MAAKT UW LOOK HELEMAAL AF. VIJF MODIEUZE KLEUREN VOOR DE FEESTDAGEN, GETEST VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST. BRENG EERST EEN BESCHERMENDE BASISLAAG AAN, DAN TWEE LAGEN KLEURLAK, GEVOLGD DOOR EEN BESCHERMENDE TOPCOAT. ZO HOUD JE JE NAGELS MINSTENS DRIE DAGEN PERFECT.

1. ESSIE N°739 SMOKIN’ HOT (6T, 13,75 EURO)

Belooft : modieuze wintertinten van het Australische cultmerk.

Onze mening : dekt in een enkele laag, al is het borsteltje net iets te smal om praktisch te zijn. Elk merk heeft momenteel wel een grijstint in zijn portefeuille, maar dit intrigerende paarsgrijs is een van de meest modieuze keuzes. Zingt het zeker drie dagen uit.

Info : www.cosmeticary.com.WWW.KNACKWEEKEND.BE/BEAUTY

2. KOH N°23 HARMONY (6T, 18,95 EURO)

Belooft : Zen Colours is een kleurenreeks die je gemoed positief zou beïnvloeden.

Onze mening : een enkele laag dekt onvoldoende en niet egaal. Het borsteltje is nogal smal, waardoor je meerdere lagen moet uitwerken om het goed te krijgen. Het resultaat is een warm bruin dat zeker drie dagen mooi blijft.

Info : www.kohcosmetics.com.

3. CATRICE N°350 HIP QUEEN WEARS BLUE JEANS ! (2,49 EURO)

Belooft : intense kleur, glans, dekking tot zeven dagen.

Onze mening : lost alle beloften in. Droogt snel, dekt in een enkele laag en ziet er na vier dagen nog behoorlijk uit. Al valt het blauw donkerder uit op de nagels en zijn ook de glanspartikels nauwelijks te zien. Super prijs-kwaliteitverhouding.

Bij Kruidvat, www.catrice.eu.

4. OPI TEAS-Y DOES IT ! (6T, 13,95 EURO)

Belooft : zes feestelijke nagellakken in beperkte oplage.

Onze mening : glitternagellak is feestelijk bedoeld, maar kan er al snel fout uitzien. Gelukkig zijn de glanspartikels klein genoeg, voldoende en gelijkmatig verspreid. Opi heeft een gepatenteerd borsteltje waarmee het gemakkelijk en streepvrij werken is. De lak zelf laat zich iets moeilijker verwijderen, maar houdt als de beste.

Info : www.opi-belgium.be.

5. BOURJOIS SO LAQUE ! ULTRA SHINE N°35 VIOLINE CHIC (8,50 EURO)

Belooft : ultraglans en dekking tot zeven dagen.

Onze mening : een enkele laag geeft een onvoldoende, on-egale dekking. De kleur valt ook lichter uit dan het flesje doet vermoeden. Maar scoort qua glans, kleur en uithoudingsvermogen.

Bij Di, Inno, Kruidvat en Ici Paris XL.

Samenstelling Sofie Albrecht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content