TIEN TIPS OM TE SCHITTEREN TIJDENS DE FEESTDAGEN

1. MODIEUZE NAGELS

Nachtblauw, steengrijs of smaragdgroen mogen dan de modekleuren van het moment zijn, voor de feestdagen gaan wij voor het chique roodbruin van Givenchy Vernis Please ! Nr 172 Vintage Garnet (16,20 euro).

Parfumerie

2. RODE LIPPEN

Een klassieker die in is momenteel. De ultieme rode lippen krijg je met Givenchy gloss Interdit Vintage 27 Ruby (25,50 euro). Rouge Terrybly Nr 204 (35 euro) is een stijlvol alternatief voor wie het graag matter heeft.

Parfumerie

3. MOOIE OGEN ZONDER MOEITE

Chanel heeft een mooi taupekleurige, vloeibare oogschaduw Ombre d’Eau Splash CuivrĆ© (28,48 euro) die bijzonder praktisch is : gewoon inkleuren en laten drogen.

Parfumerie

4. LICHT !

Onze favoriet voor een egale, stralende teint is LancĆ“mes foundation Teint Miracle (38,63 euro). Voor de feestdagen kreeg YSL Touche D’Or (35,32 euro) extra glanspigmenten om donkere plekken te verlichten.

Parfumerie

5. BASISWERK

Wie grote plannen heeft voor de feestdagen, kan een primer gebruiken, die de make-up langer en beter doet houden. Gosh is een budgetvriendelijk merk dat er verscheidene heeft. De Velvet Foundation Touch Primer (15,99 euro) geeft een matte, zachte, gladde huid. Voor de ogen bestaat er de Velvet Touch Eye Primer (12,49 euro), die kraaienpootjes (optisch) wegwerkt en oogmake-up fixeert. De Velvet Touch Lip Primer Kiss Me Quick (11,49 euro) is een transparante lippenbalsem die hydrateert en de lippen voller doet lijken.

Bij Kruidvat

6. 3 X STRALEN

1. Dior belooft een gladdere, heldere en stevigere huid in drie weken met de Capture Totale Nuit kuur (3 x 10 ml : 232 euro).

2. Helena Rubinstein brengt twee kuurkits uit in de Prodigy Re-plasty lijn, ontwikkeld in samenwerking met Laclinic Montreux en geĆÆnspireerd op hun peeling- (High Definition Peel : masker, nachtconcen-traat, dagcrĆØme : 77 euro) en mesoliftprotocol (Mesolift cosmetic : ooggel, serum en dag-crĆØme : 96 euro).

3. Veld’s Fatal Beauty (60 euro) laat de teint egaal en helder ogen dankzij een verzorgend complex en natuurlijke pigmenten die het licht optimaal weerkaatsen.

In de parfumerie, Veld’s exclusief bij Planet Parfum

7. EEN FEESTELIJKE BLIK

Een goede mascara opent de blik. Maar Le 2 de Guerlain Volume Laque (38,26 euro) doet nog meer. De zwarte kant zorgt voor dikkere wimpers, de kant met het goudlak geeft een subtiel, feestelijk effect.

Parfumerie

8. EEN MOOIE GLIMLACH

Smile & kiss (27,50 euro) van Talika is een balpen die de tanden bleekt (met waterstofperoxide) Ć©n volume geeft aan de lippen.

Apotheek & parafarmacie

9. VERLEIDING OP ZAK

De drie damesgeuren (Flora, Guilty en Gucci by Gucci in 4 x 15 ml EDT : 72 euro) van Gucci zijn in een luxueuze zakverstuiver beschikbaar om bij te tanken in stijl.

parfumerie

10. EYELINER

Bourjois Liner Ultra black (10,90 euro) is een praktische stift waarmee je fijne lijntjes kunt trekken die lang blijven zitten.

Di, Inno, Kruidvat en parfumerie

Samenstelling Sofie Albrecht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content