De smaak van Hasselt

07/01/09 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

Met 'De smaak van De Keyser' haalde Limburg voor het tweede jaar op rij een prestigieuze tv-serie binnen. Na het succes van 'Katarakt', in Haspengouw, is het in 2009 aan Hasselt om zich waar te maken. Jenever en speculaas, maar ook mode en architectuur in de voetsporen van Helena en haar dochters.

De ervaring van Katarakt leerde de regiomarketeers dat de helft van de bezoekers een streekdrank proeft of een Katarakttaart of -koekje probeert. Met De smaak van De Keyser worden dagjesmensen en ondernemers op hun wenken bediend. Want smaak zit niet enkel in jenever, maar ook in speculaas, stroop, paté, chocolade of in de gelegenheidsmenu's die de lokale middenstand met graagte aanbiedt.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners