De finishing touch

26/03/08 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:25

Een creatief nagerecht bekroont een geslaagde maaltijd. In Clos St. Denis zorgt de fijne hand van dochter Véronique voor deze fraaie afsluiter. Speciaal voor Weekend Knack creëerde zij twee fruitige desserts en een chocoladebol.

Restaurants die vandaag nog een aparte keuken hebben waar creatieve chef-patissiers broodjes, nagerechten, koekjes en andere zoete zaligheden dagelijks vers bereiden, worden zeldzaam. Ambitieuze chefs en kritische kenners weten nochtans dat het verschil tussen een zeer goed restaurant en een absolute topper dikwijls juist in die aparte afdeling gemaakt wordt. Voor de veeleisende restaurantondernemer is een banketbakker in het team een must. Zo ook voor tweesterrenchef Christian Denis van Clos St. Denis. Zonder afbreuk te doen aan de professionele kennis van al zijn andere medewerkers, lijken de cre...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners