Chez Augusta ****

14/03/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 10:25
Uit Knack Weekend van 15/03/17

Nieuwkomer met culinaire bagage

Olivier Cazaubon vernoemde zijn restaurant naar zijn grootmoeder. Door haar werd hij verliefd op ambachtelijke producten en op de marktkeuken die de seizoenen volgt. Olivier Cazaubon komt uit Toulouse, was tien jaar lang caviste (keldermeester) en werkte bij Franse topkoks als Alain Senderens en Lucas Carton, voordat hij naar België kwam en in de Brusselse Duivenstraat een wijnbar begon. Chez Augusta opende in 2016. Het restaurant heeft een mooie collectie wijnen op de kaart. Olivier zelf houdt van bio- en natuurwijnen met frisse, fruitige smaken. Hij komt aan tafel graag wat uit...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners