BRASSERIE AAN DE DAGERAADPLAATS

17/11/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 12:01

categorie : brasserie

keuken : 7

decor : 7

comfort : 6

service : 6

prijs/kwaliteit : 7

Het begrip brasserie is door de explosie van inventieve horecaformules verwaterd. De grens tussen taverne, bistro en andere laagdrempelige concepten is moeilijk te onderscheiden. In de oerbrasserie refereert de inrichting aan de eeuwenoude Duitse Brauhäuser (brouwerijen) en serveert men versgetapt bier en typische gerechten, zoals zuurkool met vleeswaren en hammetje met mosterd. Het succes van het Brauhau...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners