Bistrot Achilles

03/01/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 10:25

No-nonsense

Michael Van Opstal nam vorig jaar het restaurant Baron van Zon over en veranderde de naam in Bistrot Achilles. Michael Van Opstal won in 2011 de titel 'Beste Juniorkok van België' met zijn 'Gekonfijte zeeduivelwangen in citroenolie'. De kok deed ervaring op bij Moo en Abac in Barcelona en ging aan de slag in betere Belgische kustrestaurants, zoals Jardin Tropical en Sel Gris. Door een oogblessure moest hij aan de kant gaan staan, weg van de keukendampen. Sergio Herman was de barmhartige samaritaan, die hem vroeg om in de eetzaal van Oud Slu...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners