Bij de Waalse nummer één

30/06/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 12:01

categorie: vernieuwende gastronomie

keuken: 9

decor: 7,5

comfort: 7,5

service: 8

prijs/kwaliteit geproefde menu: 8

De Waalse kok die het meest vernieuwend kookt, is zonder twijfel Sang Hoon Degeimbre. Met zijn visie en met zijn intelligente en zuivere kookkunst weet hij de meest verwende lekkerbek te epateren. Zijn restaurant L'Air du Temps is te vinden in een bescheiden hoekhuis in Noville-sur-Méhaigne, een gehucht tussen Eghezée en Leuven. In het pand was vroeger een frituur ondergebracht. Beetje bij beetje werd het decor aangepast en nu heeft L'Air du Temps een moderne ingang van glas en twee moderne, ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners