Aanwinst voor de kust

01/10/08 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

Categorie: moderne brasserie

Keuken: 7,5

Decor: 7,5

Comfort: 7

Service: 7

Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7

Het waren de grootouders van Christian Delacourt die in 1927 op de dijk in Heist-aan-Zee het Hotel Bristol openden. In dit charmante familiehotel werd zeven dagen op zeven gewerkt. De kleinkinderen vonden de formule te arbeidsintensief en droomden van een werkweek met twee sluitingsdagen. Daarom werd Hotel Bristol twee jaar terug afgebroken om plaats te ruimen voor een modern gebouw. Beneden kwam een hedendaagse brasserie en op de bovenliggende etages bouwt men aan appartementen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners