5 outfittrends die we spotten in Cannes

5 outfittrends die we spotten in Cannes

Dit jaar zagen we geen of toch weinig gekke outfits zoals eerder deze maand op het Met Gala in New York. Niets over the top, gewoon chic op zijn best zoals je dat in Cannes verwacht. Ook de kapsels leken er door een licht zeebriesje te zijn afgewerkt voor een geslaagd done/undone-effect: niet te strak, gewoon gezond haar dat de glitter van de juwelen en de glamour van de outfits mooi in balans brengt.

De haartrends op de rode loper

De haartrends op de rode loper

Het filmfestival van Cannes is alweer voorbij... We weten wie met welke prijs naar huis ging en wie al dan niet de Best Dressed List haalde. Eén winnaar is in elk geval de done/undone-haarstijl (coiffé/décoiffé) die in Cannes alomtegenwoordig was. Want die draag je niet enkel op de rode loper maar ook in het echte leven!

Behind the scenes in Cannes

Behind the scenes in Cannes

Hoe bereiden de sterren in Cannes zich voor op hun rode loper? Instagram biedt je een kijkje achter de schermen...

Zon, zee en haarolie

Zon, zee en haarolie

Om nog maar te zwijgen over föhnen, touperen, krullen of opsteken. Je moet er wat voor over hebben om op de rode loper elke keer opnieuw de aandacht van de flitslampen op te eisen.

The French touch in Cannes

The French touch in Cannes

Bestaat er zoiets als een Franse stijl? Een soort effortless chic dat de Françaises of toch zeker de Parisiennes typeert? Het antwoord vind je op de rode loper in Cannes.

When in Cannes...

When in Cannes...

Zien en gezien worden? Op de rode loper, ja. Maar eens de beroemde trappen terug af, willen de sterren zo ver mogelijk van de paparazzi van de Côte d'Azur genieten. Wil je weten waar? Dan hebben wij alvast vijf adresjes!

Het jaar van de vrouw

Het jaar van de vrouw

2015 was in Cannes "het jaar van de vrouw", waarop Cate Blanchett gevat reageerde dat ze hoopte dat de aandacht voor vrouwelijk talent iets langer dan een jaar zou aanhouden. Anderen vonden het label dan weer net iets te paternalistisch klinken. Maar de toon was blijkbaar gezet: dit jaar kregen filmfans meer dan mooie woorden met volgende knappe vrouwen.