Elzas, de wijnroute in 6 etappesKnack Weekend Branded

Elzas, de wijnroute in 6 etappes

Omringd door tal van wijngaarden, verstaan de Elzassische dorpen de kunst om ons terug in de tijd te voeren.


De beste shopadressen van AntwerpenKnack Weekend Branded

De beste shopadressen van Antwerpen

Dat Antwerpen een waar modelaboratorium is, wisten we al langer. Shopping wordt hier dan ook tot kunst verheven, met heel wat verrassende plekjes die klassieke tot ronduit excentrieke mode aanbieden.


Brussel, ondergewaardeerde schoonheidKnack Weekend Branded

Brussel, ondergewaardeerde schoonheid

Zelfs de Brusselaars lopen vaak achteloos langs echte pareltjes. Onbekende en ondergewaardeerde hoekjes die je niet in de gebruikelijke reisgidsen vindt.


Ronde van Frankrijk: van château naar châteauKnack Weekend Branded

Ronde van Frankrijk: van château naar château

Verwen jezelf deze herfst met een uitstap naar de beroemdste vorstenhoven! Ontdek de pracht en praal van Versailles, de wouden van Rambouillet of Fontainebleau, de rust van Clos Lucé...


Marseille: nieuwe architectonische hotspot?Knack Weekend Branded

Marseille: nieuwe architectonische hotspot?

Nieuwe musea en hypermoderne gebouwen: Marseille kreeg een ingrijpende opknapbeurt waardoor de stad op het gebied van architectuur een voorbeeld werd.


Spa, een oppeppende citytripKnack Weekend Branded

Spa, een oppeppende citytrip

Spa is een kuuroord dat bekendstaat om zijn eersteklas behandelingen. De stad ligt verscholen te midden van een schitterende en unieke natuur.


10 goede redenen om Zeeland te bezoekenKnack Weekend Branded

10 goede redenen om Zeeland te bezoeken

Een oneindigheid aan wilde stranden, verrukkelijke lokale specialiteiten, overal fietspaden en haventjes met de charme van een postkaart ... Zeeland vormt het ideale alternatief voor onze Belgische kust.Genieten van de nazomer ... in de ArdennenKnack Weekend Branded

Genieten van de nazomer ... in de Ardennen

Voor een mooie nazomer hoef je niet naar het buitenland. Ook in de Belgische Ardennen laten bossen en meren je genieten van hun kleurenpracht. Alle reden dus voor een heerlijk weekendje weg zonder dat je ver hoeft te rijden.Gent verkennen met de kinderen?Knack Weekend Branded

Gent verkennen met de kinderen?

Het is perfect mogelijk om met kinderen op citytrip te gaan! En als je voor Gent kiest, wacht je een echte gezinsvriendelijke stad. De stad der graven, waar Leie en Schelde elkaar treffen, zal je spruiten van de ene verwondering in de andere doen vallen.


Bezoek eens een microbrouwerij!Knack Weekend Branded

Bezoek eens een microbrouwerij!

Bier is weer trendy geworden en weet een steeds deskundiger en nieuwsgieriger publiek voor zich te winnen. In België, Frankrijk en zelfs Italië openen kleine ambachtelijke brouwers hun deuren voor je.


Van Rotterdam naar Utrecht: relaxen en ontdekkenKnack Weekend Branded

Van Rotterdam naar Utrecht: relaxen en ontdekken

Nog maar net thuis van vakantie en alweer zin om andere oorden op te zoeken? Pik een weekend uit, en verken deze twee grote Nederlandse steden, die de harten stelen met hun winkeladresjes, musea en verkwikkende wandelingen.


Luik, een opkomende bestemming voor citytripsKnack Weekend Branded

Luik, een opkomende bestemming voor citytrips

De laatste jaren heeft het voormalige prinsbisdom haast gemaakt om zijn imago af te stoffen met nieuwe culturele instellingen en hippe adressen in overvloed. Alle reden dus om Luik 2.0 (opnieuw) te ontdekken!


De beste winkeladresjes van AmsterdamKnack Weekend Branded

De beste winkeladresjes van Amsterdam

Een weekend eropuit onder vriendinnen? Trek naar Amsterdam! Op slechts een boogscheut van ons land biedt deze stad van estheten, naast de betere deco- en designadressen van het moment, ook heel aparte kledingwinkels.


Tips voor een liefdesweekend in de herfstKnack Weekend Branded

Tips voor een liefdesweekend in de herfst

De liefde kent geen seizoen, maar van de warme herfstkleuren krijg je wel zin in een romantisch weekend met zijn tweetjes. En gelukkig is er geen gebrek aan geschikte locaties dicht bij huis!