Wim Ballieu opent eerste restaurant in Nederland

28/04/16 om 13:59 - Bijgewerkt om 13:59

Vlaanderens gehaktballenambassadeur Wim Ballieu trekt met zijn restaurantconcept de grens over en opent een zaak in het Nederlandse Eindhoven.

Wim Ballieu opent eerste restaurant in Nederland

Wim Ballieu © gf

Ook Nederland gaat binnenkort kennismaken met het hippe gehaktballenconcept Balls & Glory van Wim Ballieu. De West-Vlaamse kok gaat op 1 juli een restaurant openen in Eindhoven. Op termijn komt er ook een zaak in Amsterdam. Dat schrijft De Standaard.

Balls en Glory heeft al succesvolle vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel, waar bezoekers kunnen kiezen uit een ruim assortiment gehaktballen met stoemp en salades. Nu moet dus ook Nederland voor de bijl.

In 2013 werd zijn project uitgeroepen tot beste foodconcept van Europa.

Wim Ballieu opent eerste restaurant in Nederland

© Piet De Kersgieter

Onze partners