Weekmenu 13 november

Rapensoep met linzen en spek © Kris Vlegels

Maandag



Dinsdag



Woensdag



Appel-olijfolietaart met ahornglazuur

Appel-olijfolietaart met ahornglazuur

'Dit is zo'n populair basisgebak op de toonbank met gebak bij Ottolenghi dat we het als gastster uit het eerste boek Ottolenghi: het kookboek hebben binnengehaald. Net als bij alle goede 'heropvoeringen' is de taart nu groter en lekkerder dan ooit tevoren. Als u het ahornglazuur wilt weglaten, kan dat: alleen met poedersuiker bestuiven is ook heel leuk. Houd echter wel in gedachten dat de klanten, die steeds opnieuw weer terugkomen voor deze appel-olijfolietaart, stiekempjes laten weten dat het glazuur de belangrijkste reden is om hem te bestellen.'

Donderdag



Vrijdag



Zaterdag



Bananenbrood met bietjes

Een heerlijk smakelijk veganistisch recept, ideaal als extraatje bij een salade maar evengoed als dessert.

Zondag