Wat we lekker vinden is voor een stuk biologisch

24/10/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 30/10/17 om 13:43
Uit Knack Weekend Black van 25/10/17

Rond ons 18e hebben we zo'n 33.000 eetervaringen achter de rug, leren we van voedselgeschiedkundige Bee Wilson. Daaruit creëren we een smaakvoorkeur die net zo individueel is als onze handtekening, zo blijkt.

Gerookte zalm. Dat was als kind feest op mijn bord. Letterlijk, want het werd in huize Le Blanc alleen geserveerd op hoogdagen. Hel op mijn bord, dat waren groenten. Behalve tomaat en champignons, vond ik de meeste oneetbaar.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners