Bereidingstijd risotto

maandag 25 januari 2010 om 17u00

Beste Karin, Kan men risotto een paar uur op voorhand klaarmaken en daarna voor het opdienen met nog wat extra vocht opnieuw opwarmen ? Bedankt voor uw antwoordje, Martine

Inderdaad, je kan de risotto gedurende een 12-tal minuten laten koken in voorbereiding of ‘mis en place’. De rijst op kamertemperatuur bewaren en voor het serveren nog wat vocht toevoegen en de overige ingrediënten, zoals boter, kaas, paddenstoelen en andere. Steeds goed zachtjes omroeren maar zonder de rijstkorrel te beschadigen.

Karin

Knack Weekend Culinair-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over:

   

Reageer

Heb je culinaire vragen?

Vraag aan Karin

Nieuwsbrief

Op zoek naar menu's met lekkere recepten, culinaire nieuwtjes en goede eetadressen? Schrijf je dan in voor onze smakelijke nieuwsbrieven!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:
 

Whitepapers

  • Een dag in een pandjeshuis
  • Mode zwart wit
  • Bordeaux proeven: het rampjaar 2013